Informatii Utile

1. CUM CUMPAR

1. Alegeti produsele
Navigati prin categoriile de produse. Apasati butonul „Adauga in cos” din dreptul produselor pe care doriti sa le cumparati. Continuati cumparaturile pana cand ati adaugat in cosul dvs. toate produsele pe care vreti sa le achizitionati.
2. Apasati butonul „Cumpara”.
3. Completati formularul de comanda si apasati butonul „Trimite comanda”.

2. MODALITATILE DE PLATA

Puteti opta pentru plata ramburs sau pentru plata online, cu cardul, procesata de operatorul PlatiOnline.ro.
Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele laboratoareleremedia.ro.

3. LIVRAREA

Transportul produselor cumparate se va face prin serviciul de curierat „Bookurier”. Comenzile sunt procesate si predate curierului , de luni pana vineri (exceptand sarbatorile legale). Ulterior curierul va livra produsele in termen de 24-48 ore.

Tarif livrare:
Bucuresti – 6.54 RON (tva inclus)
National – 14.28 RON (tva inclus)

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI MAI MARI DE 150 LEI

4. ANULAREA TRANZACTIEI SI RETURNAREA PRODUSELOR

1.1. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile de la primirea produsului. De asemenea, in conformitate cu O.U.G 34/2014, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 30 zile de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina comerciantului SC LABORATOARELE REMEDIA SRL.

1.2. Clientul se obliga sa notifice SC LABORATOARELE REMEDIA SRL intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc.) in termen de maxim 30 zile de la primirea produselor si/sau serviciilor.

1.3. Comerciantul SC LABORATOARELE REMEDIA SRL se obliga a informa clientul referitor la procedura de retur in termen de 48 de ore lucratoare de la primirea solicitarii clientului.

1.4. Procedura de retur consta in:
– Clientul informeaza SC LABORATOARELE REMEDIA SRL cu privire la produsele care doreste sa le returneze, adresa de la care doreste sa fie ridicate produsele si contul IBAN (in cazul in care plata comenzii nu s-a efectuat online cu cardul);
– Raspunsul referitor la cererea de retur se va efectua in termen de 48 de ore lucratoare de la primirea ei de catre un reprezentant Relatii Clienti;
– Returul va fi ridicat doar de firma de curierat agreata de comerciant in intervalul 9.00-18.00 de luni – vineri. Detaliile legate de data si ora exacta a ridicarii coletului se va stabili de comun acord cu reprezentantul firmei de curierat, acesta avand obligatia de a contacta clientul inainte de ridicarea coletului.

1.5. Clientului care a notificat SC LABORATOARELE REMEDIA SRL ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 30 zile, in caz contrar, SC LABORATOARELE REMEDIA SRL considerand cererea nefondata/invalida si putand refuza returul.

1.6. Clientul SC LABORATOARELE REMEDIA SRL nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit.
In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute sus are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 30 zile, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.
In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute mai sus, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
Conform O.U.G. 34/2014 art. 16 lit. e, f, i. SC LABORATOARELE REMEDIA SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjerie intima, costume de baie si/sau produse cosmetice si produse casabile. Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit. Cutiile si ambalajul de protectie sunt considerate ca o parte a produsului.

2. Modalitati de returnare
Returnarea produselor se va face in ambalajul original. Produsul nu trebuie sa prezinte urme de folosire.

3. Rambursarea contravalorii produselor
In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in 30 zile de la confirmarea returului. Returnarea se face numai in conturi indicate de Client. Nu se fac returnari in numerar sau ramburs. Clientul trebuie sa puna la dispozitie contul IBAN si CNP-ul pentru returnarea sumei solicitate.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului

4. Inlocuirea produselor
4.1. In cazul inlocuirii produsului cu un alt produs, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
4.2. In cazul in care Clientul a returnat un produs, iar SC LABORATOARELE REMEDIA SRL nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, Clientului i se va oferi contravaloarea produsului in conformitate cu cele de mai sus.
4.3. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
4.4. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.