Lansare audiobook poezii eminesciene

Lansare audiobook poezii eminesciene

Comunicat de presă

15 ianuarie 2016

Lansarea audiobookului de poezie eminesciană,

proiect de responsabilitate culturală marca Laboratoarele Remedia

De Ziua Culturii Naționale, ce coincide cu data aniversării nașterii poetului Mihai Eminescu, compania Laboratoarele Remedia are deosebita onoare să anunțe lansarea proiectului “Eminescu”, audiobook de poeme în interpretarea actorilor Alexandru Repan și Adriana Moca.

Evenimentul cultural face parte din campania de responsabilitate culturală, inițiată în urmă cu doi ani. În cadrul acestui proiect, compania Laboratoarele Remedia a fost partener al mai multor evenimente de anvergură națională.

“Pentru că suntem conștienți de faptul că sprijinirea culturii contribuie la sănătatea spirituală a oamenilor, am decis să promovăm valori atentice care constituie sistemul “cardiovascular” al oricărei societăți” afirma Gheorghe Pușcașu, directorul companiei Laboratoarele Remedia, la una din întâlnirile premergătoare proiectului.

Actorii Alexandru Repan și Adriana Moca au răspuns cu bucurie acestui demers, evocând fiecare legătura subtilă pe care o au cu poemele eminesciene.

Evenimentul de lansare al audiobook-ului de vineri 15 ianuarie 2016, la aniversarea nașterii emblematicului poet, va avea loc în prezența actorilor și a partenerului acestui proiect, Asociația Culturală Vis-à-vis, la sediul companiei.

Menționăm că audiobook-ul nu se comercializează, fiind oferit școlilor, căminelor de copii sau asociațiilor umanitare care se îngrijesc de educația tinerilor, pe care compania le susține precum și partenerilor, colaboratorilor și prietenilor acesteia.

Vă oferim spre ascultare un fragment din audiobook, poemul “Replici”!

 

Echipa Laboratoarele Remedia

0 Comments

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*