Spune adio caloriilor goale din zahar! Viitorul este green … Green Sugar

Spune adio caloriilor goale din zahar! Viitorul este green … Green Sugar

Zaharul este un carbohidrat. Creeaza dependenta, il gasim peste tot si este foarte gustos, nu-i asa? Dar tot el este responsabil de gauri in plus la curea si deteriorarea sanatatii. Este unul dintre principalii declansatori ai unor boli precum diabetul zaharat, obezitatea sau cariile dentare. Fie el alb sau brun a devenit deja parte din viata noastra de zi cu zi: cafea indulcita cu zahar, prajituri, ceai indulcit cu zahar, sau chiar consumul indirect prin intermediul produselor de pe piata care contin zahar.

Tu stiai ca fiecare cafea indulcita cu o lingurita zahar adauga in jur de 30 de calorii la Jurnalul tau zilnic? De asemenea, un pahar de limonada indulcita poate contine chiar si 20 de grame de zahar, ceea ce inseamna undeva in jur de 80 de calorii „goale”. Prin calorii „goale” ne referim la acele calorii consumate pentru micile placeri desi ele nu ne aduc nici un beneficiu, cum este de altfel consumul de zahar care nu contine deloc vitamine sau minerale.

Dieta (si mai ales renuntarea la zahar) este cea mai importanta schimbare care trebuie facuta daca incerci sa slabesti si sa fii mai sanatos. Problema nu e doar sa stim ca ar fi bine sa mancam mai putin zahar ci sa facem pasi mici in aceasta directie.

Citeste continuarea articolului pe Eatntrack.ro

0 Comments

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*